HÁLAADÓ SZENTMISE

Pénteken, 2019. augusztus 23-án a helyi római katolikus templomban, Böjte Csaba testvér lesz az egyházközség vendége. 16.30-kor Adorján Imre plébános tart előadást, 17.00 órától szentmise, 18.00 órától Csizmadi Mihály Zsolt előadását hallgathatják meg a jelenlevők.

Részletek

A falu római katolikus egyházközsége ünnepi és rendkívüli programra várja a helyi lakosokat, valamint a szomszédos és távolabbi településeken élő elszármazottakat és érdeklődőket.

Délután fél öt órától Ft. Adorján Imre plébános tart előadást A szívből jövő adomány gyógyír címmel, ezt követően a Böjte Csaba testvér által celebrált szentmise öt órakor veszi kezdetét, hat órától pedig Csizmadi Zsolt Mihály Isten, futás és én című előadását kísérhetik figyelemmel és áhítattal az újjáépített atyhai templomban megjelenők.

Az Erdőszentgyörgyön élő 44 éves atléta elsősorban hosszútávfutó, maratonokon és ultramaratonokon vesz részt. Eddig számos versenyen végzett a dobogón, mintegy kétszázezer kilométert szaladt, ami hozzávetőlegesen az Egyenlítő ötszörös megkerülésével egyenértékű. Jelenleg gyógyszerészként dolgozik Korondon.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak!

Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük