Együtt farsangoltunk

Hosszú évek óta nem volt kosaras bál Atyhában. Most megtört a jég. Igaz ugyan, hogy Mátyás, a jégtörő napja odébb van, mi azonban együtt akartunk lenni, még mielőtt a böjt beköszöntene. Jól sikerült! Az est célja az volt, hogy adományokat gyűjtsünk  a templom újjáépítési munkálatai befejezésére, hiszen további forrásokra van szükség. A Vitéz Lelkek előadása és Dósa Béláék muzsikája segítette az összegyűlteket abban, hogy jól érezzük magukat és hozzájáruljunk a közös érdekhez…

Az adománydobozt átadtunk a plébános úrnak. Reméljük, hogy el tudtuk érni a kitűzött négyszáz lejes célt. (Ennyi volt a minimum, amiért megérte „dolgozni”. Mihelyt a gondnok úr és az egyháztanács megszámolja a bevételt, közölni fogjuk a végösszeget.)

A székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium Vitéz Lelkek nevű színjátszó-csoportja Tamási Áron Vitéz lélek című darabját mutatta be.

A képek azonban addig is önmagukért beszélnek.

FRISSÍTVE 1.

Az elszámolás után kiderült, hogy 730 lejjel tudtuk támogatni a helyi római katolikus egyházközséget. Köszönjük a helyiek és a vendégek hozzájárulását!

FRISSÍTVE 2.

Olvassa el a Hargita Népe tudósítását ITT!

ÍRÁSUNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Farkas Antal, Koronka Éva és a szerző felvételei.

Simó Márton/ Élő Székelyföld Munkacsoport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük